Doček Nove Godine 2020. i adventska događanja u ličkim gradovima!

Doček Nove Godine 2020 i adventska događanja u ličkim gradovima!

Nova Godina pred nama ne predstavlja samo novu godinu, već ćemo završiti s jednim cijelim desetljećem – a to zaslužuje velebnu proslavu!

Pogledajte gdje u Lici možete proslaviti:

Baške Oštarije

Na zadnji dan 2019. ispred hostela na Baškim Oštarijama u 10:00 počet će podnevno slavlje Nove Godine uz živu glazbu i kuhano vino za koje možete kupiti šalicu i potom ga piti u količinama prikladnim vašem kapacitetu!

U slučaju lošijeg vremena, slavlje se nastavlja jer su dostupna 2 natkrivena i grijana objekta, pa se bez brige uputite na Baške Oštarije i dočekajte Novu 2020 u podne!

Grad Gospić

Jutro 31. prosinca u Gospiću započinje dočekom Nove Godine u podne uz TS Patriote i Kiću Slabinca, čime će biti zaokružena manifestacija „Prosinac u Gospiću“. Dođite i dočekajte Novu 2020. uz zvuke tamburice!

Perušić

Nakon lanjskog dočeka u podne, Perušić ove godine organizira proslava na otvorenom koja počinje u 20:00. Uz dječji kutak i Drvo želja kao istaknute atrakcije, posjetitelji će moći uživati u hrani i piću te vatrometu, a za glazbeni štimung zadužen je TS Petica!  

Otočac

U Otočcu će ponovno biti organizirana 2 dočeka – onaj prvi u u podne za djecu i drugi, veliki večernji doček na Gradskoj tržnici i Trgu Popa Marka Mesića. Više informacija o oba dočeka će biti objavljeno uskoro!

Korenica

Korenica također nudi dva dočeka ove godine! Prvi je dječiji u podne u KIC-u Korenica gdje će najmlađe zabavljati dječji animatori, uz naravno, hranu, piće i glazbu. Drugi doček počinje u 21:00 u dvorani iza crkve, gdje će prisutne zabavljati Dinamico bend, a u Novu Godinu će ući uz vatromet!

Uz proslave Nove Godine, brojna mjesta organiziraju i adventska događanja, te vam donosimo pregled kako biste mogli izabrati gdje se proveseliti u najradosnijem mjesecu u godini!

ADVENTSKA DOGAĐANJA U LICI

Perušić

U općini Perušić, točnije u PP Grabovača vas i ove godine očekuje zabavna „Božićna čarolija na Grabovači“. Mnogo zabavnih sadržaja je već spremno, a organizatori vas pozivaju da im se pridružite 7.12. od 15:00h.

Advent u Gospiću

Advent u Gospiću će trajati čak 26 dana, a sve počinje otvaranjem klizališta na blagdan Sv. Nikole, 6.12. Pogledajte rasopored svih događanja i izaberite nešto za sebe!

Advent u Otočcu

„Advent u Otočcu“ počinje također 6. prosinca  a završava na zadnji dan 2019. godine. Presjek događanja donosimo u nastavku:

Advent u Korenici

Korenica i općina Plitvička Jezera i ove godine imaju svoj advent, a njegov program je kako slijedi:

Ako vam je srcu drag pravi, zimski advent i novogodišnji praznici, Posjetite Liku i pronađite pravu stvar za sebe!