Hrvatski festival hodanja, koji ponosno organiziramo u suradnji s TZ Ličko-senjske županije, dobio je srebrnu medalju u kategoriji Ruralno-turističke manifestacije na sedmom po redu Suncokretu ruralnog turizma, prenosi Lika Club!

Iznimno nas veseli činjenica da je festival prepoznat kao manifestacija koja podupire ruralni turizam i istraživanje krajolika Like, što je i bio cilj na početku ove priče. Nadamo se da ćemo narednih godina ispuniti sva očekivanja naših dragih posjetitelja, a sudeći po dosadašnjim reakcijama, vrlo smo optimistični. Hodači su prepoznali ljepote gospićkog i otočkog kraja, kao i atmosferu koja vlada dok svi zajedno prevaljujemo kilometre i koju je teško replicirati u nekom drugom formatu.

Priliku koristimo da pozovemo sve one koji nam se dosada nisu mogli pridružiti da to svakako učine ove godine, jer su pripreme za 3. Hrvatski festival hodanja već u punom zamahu. On će se održati 5. i 6.9.2020., a dotada pogledajte galeriju fotografija s prošlogodišnjeg festivala koje će vam dočarati koliko zabave vas očekuje u jednom vikendu!

Posjeti Liku, posjeti Hrvatski festival hodanja!