Kuća za odmor Gacka 161

Malena seoska cesta iza Majerovog vrila u Sincu će vas dovesti do ove kuće za odmor. Sinac je mjesto čiste zelene prirode okruženo poljima i visokim brdima. Kuća se nalazi na velikom posjedu, s ogromnim dvorištem i daje vam priliku za željeni mir i spokoj uma. Unutar same kuće se nalaze 2 velike spavaće sobe, jedna s bračnim, a druga s odvojenim krevetima. U njima ćete se odmoriti kako odavno niste, naročito ako ugasite alarme i pustite da vas probude zrake sunca i pjev ptica. Prvu jutarnju kavu i doručak možete imati u dnevnom boravku, udobno zavaljeni na kauču ili za blagovaonskim stolom dok gledate kako vatrica u peći polako gori. Ako je vrijeme lijepo, tim bolje – iz dnevne sobe se zaputite ravno na terasu kroz velika staklena vrata i uživajte u tom prvom obroku na vanjskom stolu pored roštilja i odmorite oči na beskrajnim nijansama zelene boje ispred vas. Taj isti roštilj je i idealno mjesto za okupljanje s obitelji i prijateljima, dok se najmlađi igraju i trče u velikom, ograđenom dvorištu. Idealna lokacija ove kuće vam daje mogućnost da se prošetate do mlinica i naučite ponešto o ovom blagu gacke doline, ili se pak uputite na izlet. Plitvice su udaljene otprilike 60km, Kuterevo i sklonište za medvjede cca 30km, Perušić i Pećinski park Gabovača cca 28km, dok su Gospić, Smiljan, MC Nikola Tesla i Spomen dom Ante Starčevića udaljeni otprilike 50min vožnje (45-50km).

Opustite se, kušajte slavnu gacku pastrvu (ili ju ulovite sami ako želite) i vratite se doma odmoreni i punih baterija. Nažalost, ima jedna nuspojava na koju vas moramo upozoriti – Gacka i Sinac će vam ostati trajno urezani u pamćenje. No, pri pojavi prvih simptoma, kontaktirajte nas za novu dozu!

Posjeti Liku, posjeti Sinac!

centralno grijanje,
toplinska Izolacija,
vanjski namještaj
terasa
blizina šume
blizina rijeke
aktivnosti: ribarenje, pješačke staze
Roštilj,
perilica suđa,
električna peć,
plinska pec,
wi-fi,
hladnjak,
sat tv,
tv,
perilica rublja
Prizemlje:
Soba 1 - bračni krevet
Soba 2 - 2 kreveta za jednu osobu
Dnevni boravak
Blagovaonica
Kuhinja
Kupaonica i wc
Dolazak je moguć nakon 14:00 h do 22:00 h
Odlazk je do 10:00 h
Za sve druge mogućnosti molim vas da nas kontaktirate
Nažalost, kućni ljubimci nisu dopušteni. Hvala na razumijevanju.
Naplata u slučaju otkazivanja smještaja (postotak ukupne cijene): - 20 ili više dana prije početka/dolaska 10% - 19 -15 dana prije početka/dolaska 25% - 15 -10 dana prije početka/dolaska 40% - 9-7 dana prije početka/dolaska 80% - 7-0 dana prije početka/dolaska 100% - Nedolazak 100%

Pošaljite upit

Zaprimili smo vašu poruku, brzo ćemo vam odgovoriti

Lika travel d.o.o.

Poslovnica LT Kaniža 12
53000 Gospić

+385 98 922 3187

info@posjetiliku.com