Availability

Redovna cijena za jednu noć je 700 kn, cijena od 22.12.-8.1. iznosi 1700 kn. Minimalno 5 noćenje u svim razdobljima.

We are sorry, this accommodation is not available to book at the moment

General

 Kuća za odmor Brinje

Ova šarmantna kuća smjestila se u okolici malog ličkog mjesta Brinje. Kuća za odmor Brinje  je udaljena od mjesta tako da Vam pruža potpuni mir i osamu. Sama kuća se sastoji od 3 sobe, od kojih dvije imaju po dva kreveta za jednu osobu, dok treća soba ima bračni krevet i pomoćnu sofu. Tu se nalazi i funkcionalno namještena kuhinja sa blagovaonom. Vanjski dio kuće je posebno zanimljiv. Dvorište je skoro u potpunosti okruženo sa drugim objektima te se pogled pruža u nepregledana Lička polja. Također u dvorištu imate dovoljno prostora za druženje sa svojim društvom a tu je  i neizostavni roštilj koji će vam biti nezaobilazna stanica na vašem odmoru. Okolica Brinja pruža brojne mogućnosti istraživanja ovog netaknutog bisera Like te aktivnosti poput biciklizma. Također je važno napomenuti da se Brinje nalazi izrazito blizu Zagrebu i Rijeci.

Zato spremite svoje stvari i dođite provesti svoj vikend u kući za odmor Brinje!

 

Check-in time

14:00

Check-out time

10:00

Cancellation / Prepayment

Naplata u slučaju otkazivanja smještaja (postotak ukupne cijene): - 20 ili više dana prije početka/dolaska 10% - 19 -15 dana prije početka/dolaska 25% - 15 -10 dana prije početka/dolaska 40% - 9-7 dana prije početka/dolaska 80% - 7-0 dana prije početka/dolaska 100% - Nedolazak 100%

Pets

Dozvoljen je jedan kućni ljubimac.

Facilities

  • DVD
  • Grijanje: Peć na drva
  • Grijanje: Pokretna el grijalica
  • Hladnjak
  • Od pogleda zaštićena parcela/okućnica
  • Planinarske staze (do 10 000 m)
  • Roštilj
  • TV
  • U neposrednoj blizini šume (do 1000 m)

Parking

U cijenu su uključena 2 parkirna mjesta.

We are sorry, there are no reviews yet for this accommodation.

Brinje

Brinje

Brinje kuće za odmor

Brinje je malo mjesto u sjeverozapadnom dijelu Like, kod nas je pod regijom Gacka. Nekada smješten na važnom pravcu Jozefinske ceste, danas je malo tiho mjesto sa ponešto žitelja, netaknutom prirodom i pokojim seoskim gospodarstvom. Tu se nalazi i poznata kula Sokolac – nekad moćna utvrda još moćnije obitelji Frankopan. Okolica Brinja krije brojna skrivena sela koja su široj populaciji u potpunosti nepoznata. Upravo ova tajnovitost može biti pravi razlog za otkrivanje ovog rubnog djela Like, a u skrivenim dijelovima Brinja možete naći brojne kuće za odmor.

Sports and nature

Sports and natureBrinje vam pruža mogućnosti aktivnog odmora. Zbog izrazito male populacije idealna je lokacija za biciklizam po brojnim skrivenim zaseocima Brinja. Ako se odlučite istraživati okolicu Brinja pronaći ćete brojna poljoprivredna gospodarstva od kojih će te moći kupiti domaće proizvode poput sira i meda.

Culture & history

Culture & historyIako malo mjesto i danas dosta zaboravljeno, Brinje je kroz svoju povijest imalo značajnu ulogu. To nam dokazuje i stari grad Sokolac koji i danas izgleda kao čuvar Brinja. Tu su i brojni sakralni spomenici od koji je posebno zanimljiva crkva Sv. Vida koja se nalazi u podnožju brda Humca.
Read more