Availability

Cijena kuće po datumima je sljedeća: - 2.1.-1.6.: 750HRK (Vikend); 650HRK (pon- čet); 610HRK (za više od 6 noćenja) - 1.6.-1.9.: 850HRK (Vikend); 750HRK (pon- čet); 650HRK (za više od 6 noćenja) - 1.9.-28.12.: 750HRK (Vikend); 650HRK (pon- čet); 610HRK (za više od 6 noćenja). Nova Godina 1200 kn noć, minimalno 3 noćenja.

We are sorry, this accommodation is not available to book at the moment

General

Kuća za odmor Gacka kuća sa bazenom

Kuća za odmor Gacka 110 pronašla je svoje mjesto u  dolini Gacke, točnije selu Ličko Lešće. Kuća za odmor Gacka 110 se sakrila od glavne prometnice što ti osigurava potpuni mir i sigurnost za svoju djecu. Kuća za odmor se sastoji od prizemlja u kojem  kuhinja, blagovaona i dnevni boravak čine jednu prostoriju, a grijanje je električno. Na katu se nalazi jedna soba sa jednim bračnim krevetom i dva kreveta za jednu osobu. Iz ove sobe možete izaći na mali balkon za opuštanje i uživanje u pogledu na prirodu.  Dvorište je ograđeno tako da nemate brige za svoje najmlađe. Ako vam se ne da samo odmarati nego želite biti aktivni tokom vašeg odmora, pokrenite se i započnite svoju istraživačku avanturu upoznajući ljepote Gacke. Ova kuća za odmor pruža idealan smještaj za jednu obitelj ili dva para. Nedaleko od kuće vam je rijeka Gacka za uživanje u njoj ili se možete okušati u sportskom ribolovu točnije u “mušičarenju”. Nešto malo dalje su Plitvička jezera (cca 40 km) ili vam savjetujemo da posjetite utočište za medvjediće u selu Kuterevo (cca 20-ak km).

Check-in time

14:00

Check-out time

10:00

Cancellation / Prepayment

Naplata u slučaju otkazivanja smještaja (postotak ukupne cijene): - 20 ili više dana prije početka/dolaska 10% - 19 -15 dana prije početka/dolaska 25% - 15 -10 dana prije početka/dolaska 40% - 9-7 dana prije početka/dolaska 80% - 7-0 dana prije početka/dolaska 100% - Nedolazak 100%

Pets

Nažalost, kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Facilities

  • DVD
  • Grijanje: Pokretna el grijalica
  • Hladnjak
  • Minimalni boravak: 3 dana
  • Montažni bazen
  • Rijeka (do 1000 m)
  • TV

Parking

2 parkirna mjesta su osigurana pokraj kuće za odmor, uključeni su u cijenu boravka.

We are sorry, there are no reviews yet for this accommodation.

Rijeka Gacka

Rijeka Gacka

Rijeka Gacka

U Gackoj dolini smjestila se istoimena rijeka Gacka. U ovom krškom polju teče jedna od najvećih ponornica na svijetu. Svojom modrom bojom ostavlja bez daha svakog posjetitelja. Danas je tok rijeke Gacke uglavnom strogo zaštićen, npr. ovom rijekom je zabranjeno korištenje čamaca. Ali ova veličanstvena rijeka u prvom redu je poznata po ribolovu posebice ribolovu na pastrvu, takozvanom “mušičarenju”. Potočna pastrva Gacke je pravi mamac za sve ljubitelje ovog atraktivnog sporta. Zbog svoje popularnosti na ovom području će te pronaći vrhunsku pastrvu na žaru u brojnim restoranima, a ako želite nešto intimnije pronađite svoju kuću za odmor u blizini Gacke i ulovite svoju pastrvu ili zamolite domaćina da to učini za vas.

Sports and nature

Sports and nature"Mušičarenje" je danas postao sport od prestiža, te svaki vrsni ribolovac ima san da jednom lovi na ovoj veličanstvenoj rijeci. Srećom su pravila lova vrlo stroga pa budite sigurni da će i vas dočekati jedna ili dvije pastrve!

Culture & history

Culture & historyKao i uz svaku rijeku u prošlosti i ovdje su se nalazili brojni mlinovi. Ali nažalost danas su oni rijetkost, još rjeđe da su u funkciji. Nasreću, to nije slučaj s vodenim mlinovima na izvoru rijeke Gacke u mjestu Sinac. Ovaj sklop mlinova posebna je povijesna i kulturna vrijednost, samo osluškivanje klopota mlina vratit će vas stoljećima unazad. Na mlinovima čak možete kupit brašno koje se melje velikim kamenim gromada, u što se možete uvjeriti vlastitim očima na licu mjesta. Vjerujete nam na riječ da je kruh od tog brašna posebnog okusa.
Read more