Availability

Cijena je 200 kn po osobi, ako boravite 2 ili više noći onda je cijena 150 kn po osobi. Nova Godina 1100 kn noć, min 3 noćenja.

We are sorry, this accommodation is not available to book at the moment

General

Kuća za odmor Gacka

Ova šarmantna kuća se smjestila u malom selu u blizini rijeke Gacke. Kuća ima veliko dvorište, uz nju imate sjenicu za odmaranje ili objedovanje, roštilj te u ljetnim mjesecima montažni bazen. Sama kuća se sastoji od kuhinje i blagovaonice u prizemlju dok su na katu dvije sobe – u jednoj je bračni krevet, dok su drugoj dva kreveta za jednu osobu. Kuća za odmor Gacka se nalazi odmah uz obiteljsku kuću vlasnika smještaja tako da su vam ljubazni domaćini uvijek na raspolaganju i od pomoći.

Okolica kuće obiluje aktivnostima, a područje je posebice poznato po “mušičarenju” na rijeci Gackoj i svjetski poznatoj pastrvi. Ukoliko želite planinariti, planinarske staze se nalaze nedaleko kuće, a možete i istraživati Gacku na biciklu što je pak najbolji način za otkrivanje ovog bisera Like, dok zimi možete uživati u čaroliji zimskih radosti na obližnjem brdašcu sa vašim klincima ili društvom.

Kuća za odmor Gacka čeka na tebe!!!

 

Check-in time

14:00

Check-out time

10:00

Cancellation / Prepayment

Naplata u slučaju otkazivanja smještaja (postotak ukupne cijene): - 20 ili više dana prije početka/dolaska 10% - 19 -15 dana prije početka/dolaska 25% - 15 -10 dana prije početka/dolaska 40% - 9-7 dana prije početka/dolaska 80% - 7-0 dana prije početka/dolaska 100% - Nedolazak 100%

Children and extra beds

Djeca do 1,99 godina besplatna, djeca do 6,99 godina 50% popusta, djeca do 11,99 godina 30% popusta.

Pets

Nažalost, kućni ljubimci nisu dopušteni. Hvala na razumijevanju.

Facilities

 • Grijanje: Centralno
 • Internet: WiFi
 • Mikrovalna
 • Minimalni boravak: 1 dan
 • Mogućnost jahanja
 • Mogućnost pecanja u blizini
 • Perilica rublja
 • Planinarske staze (do 10 000 m)
 • Rijeka (do 100 m)
 • Roštilj
 • SAT TV
 • Sobni bicikl
 • Toplinska izolacija: Potpuna
 • TV
 • U neposrednoj blizini šume (do 1000 m)

Parking

2 parkirna mjesta su osigurana pokraj kuće za odmor, uključeni su u cijenu boravka.

We are sorry, there are no reviews yet for this accommodation.

Rijeka Gacka

Rijeka Gacka

Rijeka Gacka

U Gackoj dolini smjestila se istoimena rijeka Gacka. U ovom krškom polju teče jedna od najvećih ponornica na svijetu. Svojom modrom bojom ostavlja bez daha svakog posjetitelja. Danas je tok rijeke Gacke uglavnom strogo zaštićen, npr. ovom rijekom je zabranjeno korištenje čamaca. Ali ova veličanstvena rijeka u prvom redu je poznata po ribolovu posebice ribolovu na pastrvu, takozvanom “mušičarenju”. Potočna pastrva Gacke je pravi mamac za sve ljubitelje ovog atraktivnog sporta. Zbog svoje popularnosti na ovom području će te pronaći vrhunsku pastrvu na žaru u brojnim restoranima, a ako želite nešto intimnije pronađite svoju kuću za odmor u blizini Gacke i ulovite svoju pastrvu ili zamolite domaćina da to učini za vas.

Sports and nature

Sports and nature"Mušičarenje" je danas postao sport od prestiža, te svaki vrsni ribolovac ima san da jednom lovi na ovoj veličanstvenoj rijeci. Srećom su pravila lova vrlo stroga pa budite sigurni da će i vas dočekati jedna ili dvije pastrve!

Culture & history

Culture & historyKao i uz svaku rijeku u prošlosti i ovdje su se nalazili brojni mlinovi. Ali nažalost danas su oni rijetkost, još rjeđe da su u funkciji. Nasreću, to nije slučaj s vodenim mlinovima na izvoru rijeke Gacke u mjestu Sinac. Ovaj sklop mlinova posebna je povijesna i kulturna vrijednost, samo osluškivanje klopota mlina vratit će vas stoljećima unazad. Na mlinovima čak možete kupit brašno koje se melje velikim kamenim gromada, u što se možete uvjeriti vlastitim očima na licu mjesta. Vjerujete nam na riječ da je kruh od tog brašna posebnog okusa.
Read more