Availability

Cjenik Kuće za odmor: -1100kn po noći -Božić i Nova Godina min boravak 3 noći, cijena za čitavu kuću po noći 1200 kn

We are sorry, this accommodation is not available to book at the moment

General

Kuća za odmor Korana

se smjestila u malom selu Korana, koje se nalazi u samom Nacionalnom parku Plitvička jezera. Točnije, tamo gdje završavaju Plitvička jezera nastaje rijeka Korana, a nešto niže niz njen tok se smjestila ova kuća (desetak metara udaljenosti), ili kako vlasnik voli reći: „Prva do Plitvica, zadnja u selu“. U ovom savršenom raju svatko će naći za sebe dio prirode koja ga neće ostaviti ravnodušnim. Interijer kuće za odmor Korana sastoji se od dnevnog boravka i blagovaone koja se nastavlja na kuhinju, te kupaonice. Tu su i dvije spavaće sobe – jedna s bračnim krevetom i krevetom za jednu osobu; druga s bračnim krevetom. U blizini kuće za odmor smješteni su vlasnici koji vam stoje na raspolaganju, za savjet ili bilo što drugo, te će vam pomoći da vaš odmor bude što ugodniji i ostane u dugom pamćenju.

Kuća za odmor Plitvička jezera

vam pruža priliku da otkrijete sasvim novu dimenziju Nacionalnog parka Plitvička jezera. Vaš odmor će biti doslovno pokraj vode koja je dio istog parka, zato nemojte čekati na ovaj doživljaj! Također, boravak u jednom od zadnjih sela- etno selo Korana će vam dati osjećaj da ste se vratili 100 godina unatrag, ali sa svim pogodnostima modernog doba.

Check-in time

14:00

Check-out time

10:00

Cancellation / Prepayment

Naplata u slučaju otkazivanja smještaja (postotak ukupne cijene): - 20 ili više dana prije početka/dolaska 10% - 19 -15 dana prije početka/dolaska 25% - 15 -10 dana prije početka/dolaska 40% - 9-7 dana prije početka/dolaska 80% - 7-0 dana prije početka/dolaska 100% - Nedolazak 100%

Pets

Nažalost, kućni ljubimci nisu dopušteni. Hvala na razumijevanju.

Facilities

  • Grijanje: Peć na drva
  • Hladnjak
  • Kuća se nalazi u Nacionalnom Parku
  • Mašina za kavu
  • Rijeka (do 100 m)
  • TV

Parking

2 parkirna mjesta su osigurana pokraj kuće za odmor, uključeni su u cijenu boravka.

We are sorry, there are no reviews yet for this accommodation.

Selo Korana

Selo Korana

Etno selo Korana je odličan primjer sklada prirode i čovjeka. U Selu Korana se oduvijek živjelo u simbiozi s prirodom i rijekom. Ako prošetate selom, na svakom koraku će te vidjeti očuvanost tradicijske gradnje. Ovaj sklad gradnje je savršen primjer tradicije i očuvanja baštine. Kombinacija tradicijske gradnje i rijeke Korane odvesti će vas u jedan čarobni svijet, svijet bajki i mašte.

Sports and nature

Sports and natureU ljetnim mjesecima, ako imate sreće, možete se okupati u jedinstvenoj rijeci. Otežavajuća okolnost je što je većina kuća uz rijeku privatna, te ako ne boravite u jednoj od njih teže će vam biti naći mjesto za parkirati se, ali zato smo mi tu za vas! Istražite našu ponudu u Korani.

Culture & history

Culture & historyZadnja mlinica u Nacionalnom parku Plitvička jezera se nalazi upravo u ovom selu. To je mlinica-vodenica obitelji Špoljarić koja je uz pomoć Nacionalnog parka Plitvička jezera obnovljena prije 12 godina. Mlinica je u potpunoj funkciji te služi kao savršen primjer tradicije i načina kako se živjelo u ovom selu u kojem je nekada bilo čak 5 vodenica.
Read more