Dostupnost

Cijena čitave kuće 5000 HRK

Molimo vas da pošaljete upit za ovaj smještaj. Hvala!

Općenito

Ova velika kuća za odmor , se sastoji od bara u prizemlju kojeg dobivate na korištenje tokom Nove godine ili u slučaju velikih privatnih zabava. Na prvom katu je galerija i velika blagovaona.  Kuća za odmor ima 12 soba. Sobe su raspoređene na dva kata. Postoje četiri tipa soba: velika soba sa boravkom i bračnim krevetom, velika soba sa boravkom i dva razdvojena kreveta, normalna soba sa dva razdvojena kreveta, manje sobe sa dva razdvojena kreveta. Svaka soba ima svoje kupatilo (tuš) i tv.

Ova kuća za odmor je odlična za velika društva koja se žele opustiti. Na raspolaganje vam se daje čitav bar gdje možete imati svoj privatni party bez da vas itko uznemiruje sa svim pogodnostima koje pruža jedan bar.

Check-in time

14:00

Check-out time

10:00

Pets

Kućni ljubimci nisu dopušteni u kući. Uz kuću je osigurano 10-ak drvenih kućica koje su ograđene.

Sadržaj

  • Doručak:Na zahtjev
  • Grijanje: Centralno
  • Kuća graniči sa parkom prirode
  • Mašina za kavu
  • Mikrovalna
  • Mogućnost pecanja u blizini
  • Planinarske staze (do 10 000 m)
  • Toplinska izolacija: Potpuna
  • TV

Parking

Uz kuću imate 8 parkirnih mjesta uključenih u cijenu boravka.

Žao nam je, ali još uvijek nema recenzije za accommodation.

Cerovačke pećine

Cerovačke pećine

Cerovačke pećine

špiljski kompleks koji zavrjeđuje epitet veličanstvenih i najljepših špilja u Hrvatskoj. Sastoji se od 3 špilje; Donje, Srednje i Gornje. Čitav kompleks još uvijek nije do kraja istražen, te postoje naznake da su to jedne od najvećih špilja na svijetu. Danas posjetitelji mogu posjetiti prvih 800 m Gornje i Donje špilje. Obiluju krškim elementima, stalaktitima i stalagmitima. Ako se nađete u blizini ovih špilja nemojte propustiti priliku da ih posjetite jer će sve dosadašnje špilje, Cerovačke pećine definitivno zasjeniti.

Sport i priroda

Sport i prirodaGornja špilja je dugačka cca 1300 m, točnije toliko je zasada istraženo, no tek prvih 800 m (cca) se može posjetiti. Donja špilja je dosada istražena cca 3000 m, njen ulaz je nešto manji od Gornje, ali je i nju također moguće posjetiti cca 800m.

Kultura & povijest

Kultura & povijestGornja Špilja je bila poznata lokalnom stanovištu prije otkrića Donje, koje se dogodilo 1927. prilikom izgradnje Ličke pruge. U špilji su pronađeni ostatci spiljskog medvjeda.
Čitaj više