Availability

Redovni cjenik: 6. i 9. mj - 2200 kn/noć; 7. i 8. mj. - 3000 kn/noć; Ostali termini - 1800 kn/noć. Min. 2 dana. Nova godina - 2500 kn/noć, min. 3 dana.

We are sorry, this accommodation is not available to book at the moment

General

Jezerce 162 – kuća za odmor u Lici

Kuća za odmor Jezerce 162 je smještena u blizini Nacionalnog parka Plitvička jezera, a cjelokupno imanje se prostire na 2000m2 s pogledom na planine. Ova kuća za odmor je u potpunosti opremljena za velika društva, sa svojih 4 sobe i ukupno 16 spavaćih mjesta! Prva soba ima dva kreveta za jednu osobu; druga ima dva kreveta na kat; treća dva jednostruka kreveta i jedan krevet na kat, a četvrta i posljednja soba ima dva kreveta na kat i dva kreveta za jednu osobu.

Uz to, u kući se nalazi i 4.5 kupaonica, tako da u potpunosti možete uživati u komforu, čak i kada je kuća puna ljudi.

Na velikoj vanjskoj terasi se možete opustiti, ispeći roštilj, uživati u pogledu na prirodu, kartati, pjevati, heklati…što god vas opušta!

Od Ulaza 1 na Plitvička jezera vas dijeli 10-ak minuta vožnje, no svakako rezervirajte karte unaprijed putem web stranica NP-a, o čemu smo već pisali ovdje, kako biste bili sigurni da ćete uspjeti ući.

Posjetite Liku i Plitvička jezera, uživajte u čistom zraku i privatnosti koju vam može ponuditi samo smještaj ovakvog kalibra!

 

Check-in time

14:00

Check-out time

10:00

Cancellation / Prepayment

Naplata u slučaju otkazivanja smještaja (postotak ukupne cijene): - 20 ili više dana prije početka/dolaska 10% - 19 -15 dana prije početka/dolaska 25% - 15 -10 dana prije početka/dolaska 40% - 9-7 dana prije početka/dolaska 80% - 7-0 dana prije početka/dolaska 100% - Nedolazak 100%

Facilities

 • Balkon
 • Grijanje: Centralno
 • Hladnjak
 • Internet: WiFi
 • Klima uređaj
 • Kuća se nalazi u Nacionalnom Parku
 • Minimalni boravak: 2 dana
 • Minimalni boravak: 3 dana
 • Perilica rublja
 • Planinarske staze (do 10 000 m)
 • Roštilj
 • Terasa
 • Toplinska izolacija: Potpuna
 • TV
 • U neposrednoj blizini šume (do 1000 m)
 • Vrtni namjestaj

Internet

Wi-fi

Parking

Dostupan na lokaciji i besplatan

We are sorry, there are no reviews yet for this accommodation.

Nacionalni Park Plitvička jezera

Nacionalni Park Plitvička jezera

Nacionalni park Plitvička jezera

Kada bi netko morao birati između svih prirodnih ljepota Hrvatske jednu jedinu, ja bih mu savjetovao da obavezno posjeti Nacionalni park Plitvička jezera, zato što taj nacionalni park uvijek nanovo oduševljavaju posjetitelje i zato što čuva posebnu ljepotu i draž neovisno o godišnjem dobu u kojem ga posjetite. Plitvička jezera su proglašena nacionalnim parkom 8. travnja 1949. godine i ujedno predstavljaju najstariji, najposjećeniji, ali i najveći hrvatski nacionalni park. Nacionalni park se prostire na području dvije županije. Površina Nacionalnog Parka Plitvička jezera je 29. 685 ha. Nacionalni park Plitvička jezera se sastoji od 16 većih i manjih jezera kristalne modrozelene boje, koja se kaskadno prelijevaju. Jezera su podijeljena na Gornja i Donja jezera. Gornja jezera su: Prošćansko jezero, Ciginovac, Batinovac, Okrugljak, Veliko jezero, Malo jezero, Galovac, Vir, Milino jezero, Gradinsko jezero, Kozjak, Veliki Burget. Donja jezera su: Milanovac, Gavanovac, Novakovića Brod i Kaluđerovac. Kozjak je najveće i najdublje jezero s 81,5 hektara površine i s 47 m dubine.

Nacionalni park Plitvička jezera je najpoznatiji hrvatski nacionalni park, ali potpuno opravdano – 16 prekrasnih povezanih jezera smještenih u zelenoj šumi, raskošni vodopadi i svjetlucanje boja, kristalno plave, sive, tamnoplave i zelene. Gdje god da se okrenete dočekat će vas prizori prirode koji ostavljaju bez daha i koje ćete zasigurno poželjeti snimiti ili fotografirati. NP Plitvička jezera predstavljaju nezaboravno iskustvo za svakoga, netaknuta priroda, improvizirane drvene staze i mostići, žuborenje vode, miris zelenila, rajski spoj goropadnih slapova i veličanstvenih jezera. Park se nalazi na samoj međi kontinentalnih i primorskih utjecaja, a to je dovelo do posebne raznolikosti biljnog svijeta. Posjetiteljima će zasigurno upasti u oči bajkoviti lopoči i trava koja raste u neposrednoj blizini slapova i zanimljivog je naziva „Zelena Bradica“.

Šume nacionalnog parka nastanjuju medvjed, vuk, jazavac, ris i lisica, a zanimljiv je i detalj da se oko 30% ukupne hrvatske faune leptira nalazi upravo na prostoru NP Plitvička jezera, a najveći broj vrsta je moguće vidjeti ljeti.  Iskonsku ljepotu Nacionalnog parka i njegovu veličanstvenu snagu su primijetili i brojni inozemni stručnjaci koji sastavljaju razne top liste nacionalnih parkova, pa je tako NP Plitvička jezera ponio brojne laskave titule na listama najljepših svjetskih nacionalnih parkova.

Sports and nature

Sports and natureNP Plitvička jezera je najpoznatiji hrvatski nacionalni park, ali potpuno opravdano – 16 prekrasnih povezanih jezera smještenih u zelenoj šumi, raskošni vodopadi i svjetlucanje boja, kristalno plave, sive, tamnoplave i zelene. Gdje god da se okrenete dočekat će vas prizori prirode koji ostavljaju bez daha i koje ćete zasigurno poželjeti snimiti ili fotografirati. NP Plitvička jezera predstavljaju nezaboravno iskustvo za svakoga, netaknuta priroda, improvizirane drvene staze i mostići, žuborenje vode, miris zelenila, rajski spoj goropadnih slapova i veličanstvenih jezera. Park se nalazi na samoj međi kontinentalnih i primorskih utjecaja, a to je dovelo do posebne raznolikosti biljnog svijeta. Posjetiteljima će zasigurno upasti u oči bajkoviti lopoči i trava koja raste u neposrednoj blizini slapova i zanimljivog je naziva „Zelena Bradica“.

Culture & history

Culture & historyŠume nacionalnog parka nastanjuju medvjed, vuk, jazavac, ris i lisica, a zanimljiv je i detalj da se oko 30% ukupne hrvatske faune leptira nalazi upravo na prostoru NP Plitvička jezera, a najveći broj vrsta je moguće vidjeti ljeti. Iskonsku ljepotu nacionalnog parka i njegovu veličanstvenu snagu su primijetili i brojni inozemni stručnjaci koji sastavljaju razne top liste nacionalnih parkova, pa je tako NP Plitvička jezera ponio brojne laskave titule na listama najljepših svjetskih nacionalnih parkova.
Read more