Availability

Redovna cijena 450 kn noć. Nova godina slobodna- cijena 2250 HRK. Minimalni boravak 3 noći.

We are sorry, this accommodation is not available to book at the moment

General

Kuća za odmor Krbava – Nova Godina 2019/2020 zauzeta!

Ova mala kuća za odmor Krbava 121 smjestila se nedaleko od Gračaca. Kuća za odmor Krbava je na specifičnom položaju te otkrivanjem ove kuće uistinu će te saznati što znači mir i osama. Kuća za odmor se sastoji od dvije spavaće sobe, kuhinje i blagovaone. U dvorištu imate natkriveni roštilj s kutom za fešte. Do kuće vodi mali uski put, ista je okružena livadama, voćnjacima i šumom. Ova skromna kuća pružit će vam pravu ličku avanturu, mir i opuštanje. Nedaleko od kuće se nalaze Cerovačke pećine  i jezero Štikada poznato među ribolovcima. Također, napominjemo se na cca 30 min vožnje nalaze Udbina, vrelo Une i Štrbački buk – sve redom lokacije koje su široj javnosti nepoznate,  ali ništa manje atraktivne za posjetu.

Nova Godina 2019/2020 zauzeta!

 

Check-in time

14:00

Check-out time

10:00

Cancellation / Prepayment

Naplata u slučaju otkazivanja smještaja (postotak ukupne cijene): - 20 ili više dana prije početka/dolaska 10% - 19 -15 dana prije početka/dolaska 25% - 15 -10 dana prije početka/dolaska 40% - 9-7 dana prije početka/dolaska 80% - 7-0 dana prije početka/dolaska 100% - Nedolazak 100%

Pets

Kućni ljubimci su dopušteni i uključeni su u cijenu boravka.

Facilities

  • Minimalni boravak: 3 dana

Parking

2 parkirna mjesta su osigurana pokraj kuće za odmor, uključeni su u cijenu boravka.

We are sorry, there are no reviews yet for this accommodation.

Krbava

Krbava

Krbava

Područje Krbave oduvijek je bila važna povijesna cjelina Like. Sjedište nekadašnje Krbavske biskupije i poprište poznate bitke na Krbavskom polju. Danas je mnogima nepoznato i neistraženo područje. Sjedište Krbave je Udbina koja se nadvila kao čuvar Krbavskog polja. Nedaleko od Udbine vrijedno je vidjeti Štrbački buk na Uni, ali i samo vrelo Une malo južnije od buka. U blizini Gračaca se smjestilo jezero Štikada koje je popularna destinacija za ribiče, te Cerovačke špilje , jedne od najljepših bisera u Hrvatskoj. Iznad Štikade i Cerovačkih nadvio se Velebit, te je sa ličke strane jedan od najatraktivnijih pristupa NP Paklenica i njenim vrhovima Svetom brdu i Vaganskom vrhu.

Zato nemojte čekati nego pronađite svoju kuću za odmor i započnite istraživati ovaj nepoznati dio Like! Krbava!

Sports and nature

Sports and natureJezero štikada-Cerovačke pećine

Nightlife

Test

Culture & history

Culture & historyUdbina-Krbava-Krbavsko polje
Read more