Availability

Redovna cijena kuće iznosi 535 HRK.

We are sorry, this accommodation is not available to book at the moment

General

Kuća za odmor Rijeka Lika – Nova Godina 2019/2020 zauzeta!

Kuća za odmor smještena je nedaleko od rijeke Like, točnije na mjestu gdje rijeka Lika prestaje biti jezero Kruščica, u selu Klanac. Kuća za odmor Rijeka Lika je pomalo izolirana, te je udaljena od glavne prometnice cca 1km. Sama kuća se sastoji od dvije spavaće sobe od kojih jedna soba ima bračni krevet za dvije osobe, dok druga soba ima dva odvojena kreveta za jednu osobu. Odvojeni dnevni boravak ima veću sofu na razvlačenje koja može poslužiti kao pomoćni ležaj za dvije osobe. Također, tu se  još nalazi kuhinja s blagovaonom. Kuhinja je nova i opremljena za šest osoba. Grijanje u kući je na drva, što naravno daje posebnu draž kad ste u Lici. U podrumu je uređena prostorija za fešte i zabave, iz iste se odmah izlazi pred roštilj koji je obavezan dodatak kući za odmor. Ako se poželite domaćih proizvoda budite slobodni pitati svoje domaćine i sigurno će vam preporučiti najbolje proizvode lokalnih proizvođača. Ako vi i vaša obitelj ili prijatelji niste tip osoba koji su došli samo odmarati, krenite u istraživanje okolice, posebice rijeke Like i jezera Kruščice. Jezero Kurščica će zasigurno biti posebno zanimljivo svim ljubiteljima ribolova i budite sigurni da ovo jezero pruža neke od najvećih kapitalaca u Hrvatskoj. Zato nemojte čekati nego iskoristite vaše slobodno vrijeme ili vikend i dođite u kuću za odmor Rijeka Lika.

Nova Godina 2019/2020 zauzeta!

Check-in time

14:00

Check-out time

10:00

Cancellation / Prepayment

Naplata u slučaju otkazivanja smještaja (postotak ukupne cijene): - 20 ili više dana prije početka/dolaska 10% - 19 -15 dana prije početka/dolaska 25% - 15 -10 dana prije početka/dolaska 40% - 9-7 dana prije početka/dolaska 80% - 7-0 dana prije početka/dolaska 100% - Nedolazak 100%

Pets

Nažalost kućni ljubimci nisu dopušteni. Hvala na razumijevanju.

Facilities

 • Grijanje: Peć na drva
 • Hladnjak
 • Mašina za kavu
 • Mikrovalna
 • Minimalni boravak: 1 dan
 • Mogućnost pecanja u blizini
 • Planinarske staze (do 10 000 m)
 • Rijeka (do 1000 m)
 • Roštilj
 • Toplinska izolacija: Potpuna
 • TV

Parking

2 parkirna mjesta su osigurana pokraj kuće za odmor i uključena u cijenu boravka.

We are sorry, there are no reviews yet for this accommodation.

Rijeka Lika

Rijeka Lika

Rijeka Lika

Rijeka Lika najveća je lička ponornica koja izvire u podnožju Velebita i teče kroz Ličko polje. Sa svojom dužinom od 78 km druga je po veličini ponornica u Europi te prima pritoke četiriju rijeka. Od svojeg izvora pod Velebitom teče do Kosinja gdje je njezino putovanje prekinula brana, te je potopljen velik dio kanjona i selo Kruščica gdje se danas nalazi istoimeno jezero.

Tok rijeke Like vrijedan je divljenja jer teče među impresivnim klisurama i liticama. Jedna od arhitektonskih znamenitosti na rijeci jest Kosinjski most građen tako da se svojim izgledom uklopi u okoliš te da izdrži nalete ove hirovite rijeke. Stanovnici sela Kosinj prilagodili su se rijeci koja ih je s jedne strane poplavama odsijecala od ostatka svijeta dok im je s druge strane omogućavala bogato plodno tlo osiguravajući da stoljećima žive u suživotu s ovom neukrotivom rijekom.

Rijeka Lika je sigurno dobar razlog da istražite ovaj dio Like!

Sports and nature

Sports and natureRijeka Lika impresivan je prirodni fenomen koji obiluje biljnim i životinjskim svijetom, kao i liticama, škrapama, obalama koje je protok ove moćne rijeke stvorio. Lika je pogodna za razne turističke aktivnosti. Budući da obiluje ribljim fondom omogućuje kvalitetan ribolov. Također se na rijeci može kupati te možete uživati u njenim čarima vozeći se na čamcima, kanuima ili jednostavno prošetati uz obalu i uživati u bogatstvu prizora netaknute prirode.
Read more