Availability

1.1.-10.1. 1950 kn noć min 3 noćenja; 10.1.-20.5. 1200 kn noć min 2 noćenja; 20.5.-10.6. 1425 kn noć min 2 noćenja; 10.6.-29.6. 1612,5 kn noć min 6 noćenja; 29.6.-13.7. 1800 kn noć min 6 noćenja; 13.7.-17.8. 1950 kn noć min 6 noćenja; 17.8.-31.8. 1800 kn noć min 6 noćenja; 31.8.-15.9. 1612,5 kn noć min 6 noćenja; 15.9.-30.9. 1425 kn noć min 6 noćenja; 30.9.-22.12. 1200 kn noć min 2 noćenja; 22.12.-1.1. 1950 kn noć min 3 noćenja. Čišćenje 375 kn po boravku.

We are sorry, this accommodation is not available to book at the moment

General

Lika 147 – Nova Godina 2019/2020 zauzeta!

Ova predivna kuća smještena je u Baškim Oštarijama, na vidljivosti s glavne prometnice D25 Gospić – Karlobag, a ipak na osamljenom i mirnom mjestu na kojem će Vas dočekati isključivo mir i tišina potrebni za vrhunski odmor. Izvrsna lokacija vam omogućava i brz pristup moru, ali i srcu Like – Gospiću. U zelenilu okućnice, na prvi pogled ćete primjetiti drvenu izradu u planinskom stilu, ali neka vas to ne zavara. Iza ulaznih vrata vas očekuje maestralno uređen interijer koji predstavlja spoj modernog i rustikalno-planinskog na najbolji mogući način. U potpuno opremljenoj modernoj kuhinji se nalazi otok na kojemu možete doručkovati ili se družiti s dežurnim kuharom iz vaše obitelji ili ekipe za odmor. Tu je naravno i blagovaonski stol, ali i terasa s vanjskim grilom, tako da će vam svaki obrok biti pravi užitak. U velikom dnevnom boravku se osim kauča i stolica za odmaranje nalazi i stolica za ljuljanje uz kamin – gotovo da možete zamisliti idilu ispijanja kave uz dobru knjigu u ovom ambijentu, zar ne? Ako niste knjigoljubac, tu je i veliki TV, ali i ogromni prozori pa možete izabrati i pogled na predivnu prirodu koja vas okružuje, a budući se kuća nalazi unutar Parka prirode Velebit, sigurno je ne manjka. U kući su još i dvije kupaonice, te čak 4 spavaće sobe – dvije s bračnim i dvije s 2 kreveta za jednu osobu – dakle, kapacitet kuće je 8 osoba!

Ako vam je potreban odmor od svakodnevice, čista priroda i zrak te se volite razmaziti udobnim, modernim i fukcionalnim smještajem, nema potrebe za daljnjom potragom – ovo je kuća za vas!

Nova Godina 2019/2020 zauzeta!

Check-in time

15:00

Check-out time

10:00

Cancellation / Prepayment

Naplata u slučaju otkazivanja smještaja (postotak ukupne cijene): - 20 ili više dana prije početka/dolaska 10% - 19 -15 dana prije početka/dolaska 25% - 15 -10 dana prije početka/dolaska 40% - 9-7 dana prije početka/dolaska 80% - 7-0 dana prije

Children and extra beds

Nalazi se u spavaćoj sobi.

Pets

Nažalost, kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Hvala na razumijevanju.

Facilities

 • Balkon
 • Dječji krevetić
 • DVD
 • Električni štednjak sa pećnicom
 • Grijanje: Peć na drva
 • Hladnjak
 • Internet: WiFi
 • Kabelska televizija
 • Kamin
 • Kuća se nalazi u Parku Prirode
 • Ležaljke
 • Mašina za kavu
 • Napa
 • Perilica posuđa
 • Planinarske staze (do 10 000 m)
 • Rijeka (do 10 000 m)
 • Roštilj
 • SAT TV
 • Suncobran
 • Terasa
 • Toplinska izolacija: Potpuna
 • Toster
 • TV
 • U neposrednoj blizini šume (do 1000 m)
 • Ugradbeni ormar
 • Vrtni namjestaj
 • Zamrzivač

Internet

Wi-fi.

Parking

Privatni parking je dostupan na lokaciji.

We are sorry, there are no reviews yet for this accommodation.

Park Prirode Velebit

Park Prirode Velebit

Park prirode Velebit

proglašen je 1981. godine. Park prirode Velebit obuhvaća više zaštićenih područja: strogi rezervat Hajdučkih i Rožanskih kukova, rezervat šumske vegetacije – šumski predjel Štirovača na srednjem Velebitu, botanički rezervati; Zavižan – Balinovac – Zavižanska kosa, Visibaba, posebni geomorfološki rezervat; Cerovačke špilje kod Gračaca, značajni krajobraz; zaljev Zavratnica te spomenike prirode; Velnačka glavica (paleontološki spomenik). Park prirode Velebit osim prirodnih ljepota vam može ponuditi i zanimljivu turističku ponudu, raznolik aktivni odmor, atraktivna izletišta te nadasve raznoliku kulturnu baštinu.  Ukoliko se želite baviti aktivnim odmorom u predivnoj prirodi na svježem i čistom zraku na području parka prirode Velebit možete odabrati neku od ovih aktivnosti; šetnje, biciklizam, rafting, planinarstvo, alpinizam, sportski ribolov.

Kontrast kopna i mora, vidikovci s pogledom na more, brojni i pristupačni prilazi vrhovima, uređene i markirane staze i planinarski putevi, bajkovite šumske ceste, bogat životinjski i biljni svijet, neobične stijene, lijepo uređeni planinarski domovi, divlji kanjoni, duboke jame i spilje- sve to, a i mnogo više će vas dočekati u parku prirode Velebit. Očuvana i još uvijek netaknuta priroda je jedno od najvećih bogatstava ovoga kraja i razlog koji privlači istinske zaljubljenike u prirodu i rekreaciju u prirodi. Ovo područje je interesantno i svim zaljubljenicima u speleologiju zato što se na relativno malom području nalazi velik broj spilja i jama; jama Vrlina, jama Mamet, jama Golubinka, jama Bunovac, jama Puhaljka te špilja Cerovačke pećine. Cerovačke pećine su najveći spiljski kompleks u Hrvatskoj koji će vas zasigurno oduševiti bogatim spiljskim figurama i ukrasima. Osim prirodnih ljepota park prirode Velebit nudi i mnoštvo rekreativnih sadržaja za svačiji ukus, tako da će zasigurno zadovoljiti želje i avanturista , ali i romantičnih zaljubljenika u duge šetnje u prirodi.

Sports and nature

Sports and natureKontrast kopna i mora, vidikovci s pogledom na more, brojni i pristupačni prilazi vrhovima, uređene i markirane staze i planinarski putevi, bajkovite šumske ceste, bogat životinjski i biljni svijet, neobične stijene, lijepo uređeni planinarski domovi, divlji kanjoni, duboke jame i spilje- sve to, a i mnogo više će vas dočekati u parku prirode Velebit. Očuvana i još uvijek netaknuta priroda je jedno od najvećih bogatstava ovoga kraja i razlog koji privlači istinske zaljubljenike u prirodu i rekreaciju u prirodi. Ovo područje je interesantno i svim zaljubljenicima u speleologiju zato što se na relativno malom području nalazi velik broj spilja i jama; jama Vrlina, jama Mamet, jama Golubinka, jama Bunovac, jama Puhaljka te špilja Cerovačke pećine. Cerovačke pećine su najveći špiljski kompleks u Hrvatskoj koji će vas zasigurno oduševiti bogatim špiljskim figurama i ukrasima. Osim prirodnih ljepota park prirode Velebit nudi i mnoštvo rekreativnih sadržaja za svačiji ukus, tako da će zasigurno zadovoljiti želje i avanturista , ali i romantičnih zaljubljenika u duge šetnje u prirodi.

Culture & history

Culture & historyNaime ovaj prostor unatoč surovoj prirodi je stoljećima naseljavan i na njemu su danas vidljivi tragovi aktivnog života; izgrađene su prometnice, kulturni spomenici te sakralni objekti. Posebno su zanimljivi ostaci nekadašnjih stambenih objekata tj. pastirskih stanova, starih mlinova i vodenica te mirila: kamenih spomen-obilježja postavljanih u čast pokojnika koji su od velikog značaja za brojne istraživače iz različitih znanstvenih područja (npr. http://bib.irb.hr/prikazi-rad?rad=677557 ).
Read more