Availability

Cijena kuće od 20.12.-8.1. 3000 kn noć, 8.1.-1.5. 2100 kn noć, 1.5.-1.10. 2500 kn noć, 1.10.-20.12. 2100 kn noć.

We are sorry, this accommodation is not available to book at the moment

General

Kuća sa bazenom Plitvice – Nova Godina 2019/2020 zauzeta!

Ova kuća se smjestila u samom srcu nacionalnog parka, svojom mistikom, sakrivena od pogleda, svakog posjetioca će oduševiti. Kuća je puna sadržaja i pruža sve što bi netko trebao imati na jednom odmoru. U prizemlju kuće se nalazi veliki dnevni boravak, kuhinja koja je opremljena sa svim potrebnim aparatima, blagovaona i jedna kupaonica sa tušem. Na prvom katu je zanimljivi hodnik s galerijom koja gleda na dnevni boravak, sa svojom stolicom za odmaranje. Tu su i tri spavaće sobe, svaka sa bračnim krevetom dok jedna ima i pomoćni ležaj. Na katu se također nalazi jedna kupaonica (kada). Na katu kuće imate i dva balkona koja služe za apsolutni zen dok ste na Plitvicama. Osim osnovnih stvari uz kuću se nalazi nadstrešnica u kojoj je whirpool tj. mali hidromasažni bazen, desno od njega se nalazi bazen (koji se koristi od svibnja do listopada). U podrumu kuće je sauna i mala teretana. U dvorištu kuće imate mali pješčanik i kućicu za igru za vaše klince. Na raspolaganju vam je i roštilj. Ova kuća sa bazenom Plitvice će vam pružiti kraljevski tretman jer vi to zaslužujete.

Na samo nekih 5 min vožnje se nalazi ulaz u Nacionalni park Plitvička jezera koji ne smijete propustiti dok boravite kod nas!

Nova Godina 2019/2020 zauzeta!

 

Check-in time

14:00

Check-out time

10:00

Cancellation / Prepayment

Naplata u slučaju otkazivanja smještaja (postotak ukupne cijene): - 20 ili više dana prije početka/dolaska 10% - 19 -15 dana prije početka/dolaska 25% - 15 -10 dana prije početka/dolaska 40% - 9-7 dana prije početka/dolaska 80% - 7-0 dana prije početka/dolaska 100% - Nedolazak 100%

Children and extra beds

Na raspolaganju je jedan dječiji krevetić i dječija stolica

Pets

Nažalost, kućni ljubimci nisu dopušteni.

Facilities

 • Dječji krevetić
 • DVD
 • Električni štednjak sa pećnicom
 • Grijanje: Peć na drva
 • Hladnjak
 • Internet: WiFi
 • Kuća se nalazi u Nacionalnom Parku
 • Mašina za kavu
 • Mikrovalna
 • Minimalni boravak: 2 dana
 • Perilica posuđa
 • Perilica rublja
 • Pikado
 • Planinarske staze (do 10 000 m)
 • Rijeka (do 10 000 m)
 • Roštilj
 • Toplinska izolacija: Potpuna
 • TV
 • U neposrednoj blizini šume (do 1000 m)
 • Whirpoll bazen
 • Zatvoreni bazen

Internet

Besplatan wi fi u kući

Parking

Na parceli i uz kuću imate na raspolganju 3 parkirna mjesta

We are sorry, there are no reviews yet for this accommodation.

Nacionalni Park Plitvička jezera

Nacionalni Park Plitvička jezera

Nacionalni park Plitvička jezera

Kada bi netko morao birati između svih prirodnih ljepota Hrvatske jednu jedinu, ja bih mu savjetovao da obavezno posjeti Nacionalni park Plitvička jezera, zato što taj nacionalni park uvijek nanovo oduševljavaju posjetitelje i zato što čuva posebnu ljepotu i draž neovisno o godišnjem dobu u kojem ga posjetite. Plitvička jezera su proglašena nacionalnim parkom 8. travnja 1949. godine i ujedno predstavljaju najstariji, najposjećeniji, ali i najveći hrvatski nacionalni park. Nacionalni park se prostire na području dvije županije. Površina Nacionalnog Parka Plitvička jezera je 29. 685 ha. Nacionalni park Plitvička jezera se sastoji od 16 većih i manjih jezera kristalne modrozelene boje, koja se kaskadno prelijevaju. Jezera su podijeljena na Gornja i Donja jezera. Gornja jezera su: Prošćansko jezero, Ciginovac, Batinovac, Okrugljak, Veliko jezero, Malo jezero, Galovac, Vir, Milino jezero, Gradinsko jezero, Kozjak, Veliki Burget. Donja jezera su: Milanovac, Gavanovac, Novakovića Brod i Kaluđerovac. Kozjak je najveće i najdublje jezero s 81,5 hektara površine i s 47 m dubine.

Nacionalni park Plitvička jezera je najpoznatiji hrvatski nacionalni park, ali potpuno opravdano – 16 prekrasnih povezanih jezera smještenih u zelenoj šumi, raskošni vodopadi i svjetlucanje boja, kristalno plave, sive, tamnoplave i zelene. Gdje god da se okrenete dočekat će vas prizori prirode koji ostavljaju bez daha i koje ćete zasigurno poželjeti snimiti ili fotografirati. NP Plitvička jezera predstavljaju nezaboravno iskustvo za svakoga, netaknuta priroda, improvizirane drvene staze i mostići, žuborenje vode, miris zelenila, rajski spoj goropadnih slapova i veličanstvenih jezera. Park se nalazi na samoj međi kontinentalnih i primorskih utjecaja, a to je dovelo do posebne raznolikosti biljnog svijeta. Posjetiteljima će zasigurno upasti u oči bajkoviti lopoči i trava koja raste u neposrednoj blizini slapova i zanimljivog je naziva „Zelena Bradica“.

Šume nacionalnog parka nastanjuju medvjed, vuk, jazavac, ris i lisica, a zanimljiv je i detalj da se oko 30% ukupne hrvatske faune leptira nalazi upravo na prostoru NP Plitvička jezera, a najveći broj vrsta je moguće vidjeti ljeti.  Iskonsku ljepotu Nacionalnog parka i njegovu veličanstvenu snagu su primijetili i brojni inozemni stručnjaci koji sastavljaju razne top liste nacionalnih parkova, pa je tako NP Plitvička jezera ponio brojne laskave titule na listama najljepših svjetskih nacionalnih parkova.

Sports and nature

Sports and natureNP Plitvička jezera je najpoznatiji hrvatski nacionalni park, ali potpuno opravdano – 16 prekrasnih povezanih jezera smještenih u zelenoj šumi, raskošni vodopadi i svjetlucanje boja, kristalno plave, sive, tamnoplave i zelene. Gdje god da se okrenete dočekat će vas prizori prirode koji ostavljaju bez daha i koje ćete zasigurno poželjeti snimiti ili fotografirati. NP Plitvička jezera predstavljaju nezaboravno iskustvo za svakoga, netaknuta priroda, improvizirane drvene staze i mostići, žuborenje vode, miris zelenila, rajski spoj goropadnih slapova i veličanstvenih jezera. Park se nalazi na samoj međi kontinentalnih i primorskih utjecaja, a to je dovelo do posebne raznolikosti biljnog svijeta. Posjetiteljima će zasigurno upasti u oči bajkoviti lopoči i trava koja raste u neposrednoj blizini slapova i zanimljivog je naziva „Zelena Bradica“.

Culture & history

Culture & historyŠume nacionalnog parka nastanjuju medvjed, vuk, jazavac, ris i lisica, a zanimljiv je i detalj da se oko 30% ukupne hrvatske faune leptira nalazi upravo na prostoru NP Plitvička jezera, a najveći broj vrsta je moguće vidjeti ljeti. Iskonsku ljepotu nacionalnog parka i njegovu veličanstvenu snagu su primijetili i brojni inozemni stručnjaci koji sastavljaju razne top liste nacionalnih parkova, pa je tako NP Plitvička jezera ponio brojne laskave titule na listama najljepših svjetskih nacionalnih parkova.
Read more