Availability

Cijena kuće za 1 noć iznosi 2300 kn, za Novu Godinu cijena kuće je 3000 kn noć min 2 noćenja.

We are sorry, this accommodation is not available to book at the moment

General

Kuća na Plitvicama – Nova Godina 2019/2020 zauzeta!

Ova kuća na Plitvicama smještena je u malom mjestu Korenica, tek nekih 15-ak minuta vožnje do glavnog ulaza u Nacionalni park Plitvička jezera. Kuća je nanovo izgrađena u planinarskom stilu s punim drvetom, te je svakom detalju posvećena posebna pažnja. U prizemlju kuće se nalazi dnevni boravak sa kuhinjom, jedna spavaća soba sa bračnim krevetom i wc-om. Na prvom katu se nalaze dvije sobe svaka sa svojim wc-om i balkonom; jedna soba ima dva razdvojena ležaja, dok druga ima bračni krevet. Uz kuću se nalazi veća obiteljska kuća gdje će vam srdačni domaćini uvijek biti na raspolaganju. Također uz kuću možete koristiti roštilj i sjenicu koja je pretvorena u pomoćnu kuhinju.

U okolici kuće se nalazi planinarska staza na Mrsinj i brojne biciklističke staze. Kako smo ranije spomenuli Nacionalni park Plitvička jezera je tek 15-ak min vožnje do glavnog ulaza, ili se jednostavno možete opustiti i prepustiti čarima pogleda na Ličku Plješivicu.

Kuća na Plitvicama čeka na vas!

Nova Godina 2019/2020 zauzeta!

Check-in time

14:00

Check-out time

10:00

Cancellation / Prepayment

Naplata u slučaju otkazivanja smještaja (postotak ukupne cijene): - 20 ili više dana prije početka/dolaska 10% - 19 -15 dana prije početka/dolaska 25% - 15 -10 dana prije početka/dolaska 40% - 9-7 dana prije početka/dolaska 80% - 7-0 dana prije početka/dolaska 100% - Nedolazak 100%

Children and extra beds

Krevetić na rasklapanje moguć na zahtjev

Pets

Nažalost, kućni ljubmici nisu dozvoljeni. Hvala na razumijevanju.

Facilities

 • Doručak:Na zahtjev
 • Grijanje: Centralno
 • Hladnjak
 • Internet: WiFi
 • Kuća graniči sa Nacionalnim Parkom
 • Minimalni boravak: 1 dan
 • Planinarske staze (do 10 000 m)
 • Rijeka (do 10 000 m)
 • Roštilj
 • Toplinska izolacija: Potpuna
 • TV
 • U neposrednoj blizini šume (do 1000 m)

Internet

Besplatan WI FI

Parking

Na parceli ima 2 parkirna mjesta uključena u cijenu boravka.

We are sorry, there are no reviews yet for this accommodation.

Nacionalni Park Plitvička jezera

Nacionalni Park Plitvička jezera

Nacionalni park Plitvička jezera

Kada bi netko morao birati između svih prirodnih ljepota Hrvatske jednu jedinu, ja bih mu savjetovao da obavezno posjeti Nacionalni park Plitvička jezera, zato što taj nacionalni park uvijek nanovo oduševljavaju posjetitelje i zato što čuva posebnu ljepotu i draž neovisno o godišnjem dobu u kojem ga posjetite. Plitvička jezera su proglašena nacionalnim parkom 8. travnja 1949. godine i ujedno predstavljaju najstariji, najposjećeniji, ali i najveći hrvatski nacionalni park. Nacionalni park se prostire na području dvije županije. Površina Nacionalnog Parka Plitvička jezera je 29. 685 ha. Nacionalni park Plitvička jezera se sastoji od 16 većih i manjih jezera kristalne modrozelene boje, koja se kaskadno prelijevaju. Jezera su podijeljena na Gornja i Donja jezera. Gornja jezera su: Prošćansko jezero, Ciginovac, Batinovac, Okrugljak, Veliko jezero, Malo jezero, Galovac, Vir, Milino jezero, Gradinsko jezero, Kozjak, Veliki Burget. Donja jezera su: Milanovac, Gavanovac, Novakovića Brod i Kaluđerovac. Kozjak je najveće i najdublje jezero s 81,5 hektara površine i s 47 m dubine.

Nacionalni park Plitvička jezera je najpoznatiji hrvatski nacionalni park, ali potpuno opravdano – 16 prekrasnih povezanih jezera smještenih u zelenoj šumi, raskošni vodopadi i svjetlucanje boja, kristalno plave, sive, tamnoplave i zelene. Gdje god da se okrenete dočekat će vas prizori prirode koji ostavljaju bez daha i koje ćete zasigurno poželjeti snimiti ili fotografirati. NP Plitvička jezera predstavljaju nezaboravno iskustvo za svakoga, netaknuta priroda, improvizirane drvene staze i mostići, žuborenje vode, miris zelenila, rajski spoj goropadnih slapova i veličanstvenih jezera. Park se nalazi na samoj međi kontinentalnih i primorskih utjecaja, a to je dovelo do posebne raznolikosti biljnog svijeta. Posjetiteljima će zasigurno upasti u oči bajkoviti lopoči i trava koja raste u neposrednoj blizini slapova i zanimljivog je naziva „Zelena Bradica“.

Šume nacionalnog parka nastanjuju medvjed, vuk, jazavac, ris i lisica, a zanimljiv je i detalj da se oko 30% ukupne hrvatske faune leptira nalazi upravo na prostoru NP Plitvička jezera, a najveći broj vrsta je moguće vidjeti ljeti.  Iskonsku ljepotu Nacionalnog parka i njegovu veličanstvenu snagu su primijetili i brojni inozemni stručnjaci koji sastavljaju razne top liste nacionalnih parkova, pa je tako NP Plitvička jezera ponio brojne laskave titule na listama najljepših svjetskih nacionalnih parkova.

Sports and nature

Sports and natureNP Plitvička jezera je najpoznatiji hrvatski nacionalni park, ali potpuno opravdano – 16 prekrasnih povezanih jezera smještenih u zelenoj šumi, raskošni vodopadi i svjetlucanje boja, kristalno plave, sive, tamnoplave i zelene. Gdje god da se okrenete dočekat će vas prizori prirode koji ostavljaju bez daha i koje ćete zasigurno poželjeti snimiti ili fotografirati. NP Plitvička jezera predstavljaju nezaboravno iskustvo za svakoga, netaknuta priroda, improvizirane drvene staze i mostići, žuborenje vode, miris zelenila, rajski spoj goropadnih slapova i veličanstvenih jezera. Park se nalazi na samoj međi kontinentalnih i primorskih utjecaja, a to je dovelo do posebne raznolikosti biljnog svijeta. Posjetiteljima će zasigurno upasti u oči bajkoviti lopoči i trava koja raste u neposrednoj blizini slapova i zanimljivog je naziva „Zelena Bradica“.

Culture & history

Culture & historyŠume nacionalnog parka nastanjuju medvjed, vuk, jazavac, ris i lisica, a zanimljiv je i detalj da se oko 30% ukupne hrvatske faune leptira nalazi upravo na prostoru NP Plitvička jezera, a najveći broj vrsta je moguće vidjeti ljeti. Iskonsku ljepotu nacionalnog parka i njegovu veličanstvenu snagu su primijetili i brojni inozemni stručnjaci koji sastavljaju razne top liste nacionalnih parkova, pa je tako NP Plitvička jezera ponio brojne laskave titule na listama najljepših svjetskih nacionalnih parkova.
Read more