Availability

Nova Godina slobodna, cijena 3000 kn noć, min 3 noćenja. Redovna cijena 3000 kn noć, min 2 noćenja.

We are sorry, this accommodation is not available to book at the moment

General

Plitvička jezera 148 – Nova Godina 2019/2020 zauzeta!

Kuća za odmor Plitvice 148 nalazi se na samim “vratima” Plitvičkih jezera, na izoliranoj, mirnoj lokaciji okruženoj zelenilom. Osim ogromnog dvorišta iz kojeg pogled seže na obližnja brda i šumu, ova kuća Vam nudi interijer koji koliko god da djeluje rustikalno, ipak odaje koliko je pažnje i truda uloženo u dekoraciju savršenog prostora za boravak s najmilijima (možda će Vam kamin biti najdraži). Kuća za odmor se sastoji od čak 6 fantastičnih spavaćih soba – 4 s dva kreveta, a 2 s po tri kreveta (i svaka ima vlastitu kupaonicu), tako da nitko od Vaših prijatelja ili obitelji ne mora ostati kod kuće, ima mjesta za sve 🙂 Iako je NP Plitvička jezera najbliža atrakcija (12km), do MC Nikola Tesla i Spomen doma dr. Ante Starčevića Vas dijeli cca.50km, do Kutereva cca 60km, do Krasnog polja 70km, itd. 

Nemojte propustiti priliku boraviti u netaknutoj prirodi i opuštajućem okruženju ove kuće, provjereno tjera svaki oblik  stresa i frustriranosti, te vraća odlično raspoloženje. Ako nam ne vjerujete, uvjerite se sami!

Nova Godina 2019/2020 zauzeta!

Check-in time

14:00

Check-out time

10:00

Cancellation / Prepayment

Naplata u slučaju otkazivanja smještaja (postotak ukupne cijene): - 20 ili više dana prije početka/dolaska 10% - 19 -15 dana prije početka/dolaska 25% - 15 -10 dana prije početka/dolaska 40% - 9-7 dana prije početka/dolaska 80% - 7-0 dana prije početka/dolaska 100% - Nedolazak 100%

Pets

Nažalost, kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Facilities

 • Balkon
 • Doručak:Na zahtjev
 • Grijanje: Centralno
 • Internet: WiFi
 • Kamin
 • Kuća graniči sa Nacionalnim Parkom
 • Mogućnost jahanja
 • Od pogleda zaštićena parcela/okućnica
 • Planinarske staze (do 10 000 m)
 • Rijeka (do 10 000 m)
 • Roštilj
 • Toplinska izolacija: Potpuna
 • U neposrednoj blizini šume (do 1000 m)
 • Vrtni namjestaj

Parking

Parking osiguran na posjedu.

We are sorry, there are no reviews yet for this accommodation.

Nacionalni Park Plitvička jezera

Nacionalni Park Plitvička jezera

Nacionalni park Plitvička jezera

Kada bi netko morao birati između svih prirodnih ljepota Hrvatske jednu jedinu, ja bih mu savjetovao da obavezno posjeti Nacionalni park Plitvička jezera, zato što taj nacionalni park uvijek nanovo oduševljavaju posjetitelje i zato što čuva posebnu ljepotu i draž neovisno o godišnjem dobu u kojem ga posjetite. Plitvička jezera su proglašena nacionalnim parkom 8. travnja 1949. godine i ujedno predstavljaju najstariji, najposjećeniji, ali i najveći hrvatski nacionalni park. Nacionalni park se prostire na području dvije županije. Površina Nacionalnog Parka Plitvička jezera je 29. 685 ha. Nacionalni park Plitvička jezera se sastoji od 16 većih i manjih jezera kristalne modrozelene boje, koja se kaskadno prelijevaju. Jezera su podijeljena na Gornja i Donja jezera. Gornja jezera su: Prošćansko jezero, Ciginovac, Batinovac, Okrugljak, Veliko jezero, Malo jezero, Galovac, Vir, Milino jezero, Gradinsko jezero, Kozjak, Veliki Burget. Donja jezera su: Milanovac, Gavanovac, Novakovića Brod i Kaluđerovac. Kozjak je najveće i najdublje jezero s 81,5 hektara površine i s 47 m dubine.

Nacionalni park Plitvička jezera je najpoznatiji hrvatski nacionalni park, ali potpuno opravdano – 16 prekrasnih povezanih jezera smještenih u zelenoj šumi, raskošni vodopadi i svjetlucanje boja, kristalno plave, sive, tamnoplave i zelene. Gdje god da se okrenete dočekat će vas prizori prirode koji ostavljaju bez daha i koje ćete zasigurno poželjeti snimiti ili fotografirati. NP Plitvička jezera predstavljaju nezaboravno iskustvo za svakoga, netaknuta priroda, improvizirane drvene staze i mostići, žuborenje vode, miris zelenila, rajski spoj goropadnih slapova i veličanstvenih jezera. Park se nalazi na samoj međi kontinentalnih i primorskih utjecaja, a to je dovelo do posebne raznolikosti biljnog svijeta. Posjetiteljima će zasigurno upasti u oči bajkoviti lopoči i trava koja raste u neposrednoj blizini slapova i zanimljivog je naziva „Zelena Bradica“.

Šume nacionalnog parka nastanjuju medvjed, vuk, jazavac, ris i lisica, a zanimljiv je i detalj da se oko 30% ukupne hrvatske faune leptira nalazi upravo na prostoru NP Plitvička jezera, a najveći broj vrsta je moguće vidjeti ljeti.  Iskonsku ljepotu Nacionalnog parka i njegovu veličanstvenu snagu su primijetili i brojni inozemni stručnjaci koji sastavljaju razne top liste nacionalnih parkova, pa je tako NP Plitvička jezera ponio brojne laskave titule na listama najljepših svjetskih nacionalnih parkova.

Sports and nature

Sports and natureNP Plitvička jezera je najpoznatiji hrvatski nacionalni park, ali potpuno opravdano – 16 prekrasnih povezanih jezera smještenih u zelenoj šumi, raskošni vodopadi i svjetlucanje boja, kristalno plave, sive, tamnoplave i zelene. Gdje god da se okrenete dočekat će vas prizori prirode koji ostavljaju bez daha i koje ćete zasigurno poželjeti snimiti ili fotografirati. NP Plitvička jezera predstavljaju nezaboravno iskustvo za svakoga, netaknuta priroda, improvizirane drvene staze i mostići, žuborenje vode, miris zelenila, rajski spoj goropadnih slapova i veličanstvenih jezera. Park se nalazi na samoj međi kontinentalnih i primorskih utjecaja, a to je dovelo do posebne raznolikosti biljnog svijeta. Posjetiteljima će zasigurno upasti u oči bajkoviti lopoči i trava koja raste u neposrednoj blizini slapova i zanimljivog je naziva „Zelena Bradica“.

Culture & history

Culture & historyŠume nacionalnog parka nastanjuju medvjed, vuk, jazavac, ris i lisica, a zanimljiv je i detalj da se oko 30% ukupne hrvatske faune leptira nalazi upravo na prostoru NP Plitvička jezera, a najveći broj vrsta je moguće vidjeti ljeti. Iskonsku ljepotu nacionalnog parka i njegovu veličanstvenu snagu su primijetili i brojni inozemni stručnjaci koji sastavljaju razne top liste nacionalnih parkova, pa je tako NP Plitvička jezera ponio brojne laskave titule na listama najljepših svjetskih nacionalnih parkova.
Read more