Kako rezervirati?

Ukratko:

U nekoliko koraka možete rezervirati smještaj iz Vašeg doma i nastaviti istraživati Liku i njena skrivena mjesta te početi odbrojavati dane do početka vašeg odmora u Lici.

Kako biste našli smještaj koji najviše odgovara Vašim potrebama možete koristiti tražilicu na našoj stranici. Slika ispod.

Kako rezervirati_slika 1

Ukoliko ste neodlučni, vjerujemo da Vam možemo pomoći specijalnim ponudama i našim preporukama! Slobodno nas kontaktirajte!

Nakon vašeg odabira smještaja ili druge usluge te slanja upita, u roku 24 h (48h ako je vikend, iako mi najčešće radimo i vikendom)

dobit ćete naš odgovor je li rezervacija moguća. Nakon toga možete izvršiti uplatu.

Detaljno:

1. Odabir usluge

Iz naše ponude izaberite smještaj ili uslugu koju želite rezervirati. Pretraživati možete putem tražilice. Kad pronađete odgovarajući smještaj ili uslugu kliknite na “Više informacija” ili “Rezerviraj sad” gdje će vam se otvoriti vaš odabrani proizvod.

2. Izračun cijene

Upute: Klikom na “Rezerviraj” otvara vam se kalendar. Prvim klikom na kalendaru označavate datum početka boravka, a drugim klikom kraj vašeg boravka! Unesite glavne podatke vezane uz rezervaciju (termin, broj osoba, godište osoba, email, posebne zahtjeve itd.) i tada će vam se na ekranu prikazati informativni izračun cijene za navedeni termin i broj osoba. Za nastavak rezervacije kliknite na ˝Rezerviraj˝. Cijene su informativne, za točan cjenik pogledajte kod izabrane usluge “Dostupnost”.

Također možete poslati samo upit. Kliknite na “Pošalji upit”, s desne strane.

3. Rezervacijski formular

Na svoj email će te dobiti potvrdu o primitku rezervacije. Nakon poslanog “Upita” ili “Rezervacije” odgovorit ćemo vam u roku 24 h ako je radni dan, vikendom i blagdanom u roku 48 h, ali najčešće u roku 24h.

4. Plaćanje

Nakon primitka uplaćene akontacije primit ćete od nas potvrdu rezervacije s naznakom uplaćene akontacije i podacima o rezerviranom smještaju.

Nakon što primimo ukupni iznos rezervacije poslat ćemo vam račun i voucher kao potvrdu o ukupno plaćenom iznosu za smještaj i boravišnu pristojbu.

Način plaćanja pogledajte ovdje!

Želimo vam ugodan boravak u Lici!

Vaš Posjeti Liku tim!