Kuća za odmor Plitvička jezera Korana 104

Kuća za odmor Korana

se smjestila u malom selu Korana, koje se nalazi u samom Nacionalnom parku Plitvička jezera. Točnije, tamo gdje završavaju Plitvička jezera nastaje rijeka Korana, a nešto niže niz njen tok se smjestila ova kuća (desetak metara udaljenosti), ili kako vlasnik voli reći: „Prva do Plitvica, zadnja u selu“. U ovom savršenom raju svatko će naći za sebe dio prirode koja ga neće ostaviti ravnodušnim. Interijer kuće za odmor Korana sastoji se od dnevnog boravka i blagovaone koja se nastavlja na kuhinju, te kupaonice. Tu su i dvije spavaće sobe – jedna s bračnim krevetom i krevetom za jednu osobu; druga s bračnim krevetom. U blizini kuće za odmor smješteni su vlasnici koji vam stoje na raspolaganju, za savjet ili bilo što drugo, te će vam pomoći da vaš odmor bude što ugodniji i ostane u dugom pamćenju.

Kuća za odmor Plitvička jezera

vam pruža priliku da otkrijete sasvim novu dimenziju Nacionalnog parka Plitvička jezera. Vaš odmor će biti doslovno pokraj vode koja je dio istog parka, zato nemojte čekati na ovaj doživljaj! Također, boravak u jednom od zadnjih sela- etno selo Korana će vam dati osjećaj da ste se vratili 100 godina unatrag, ali sa svim pogodnostima modernog doba.

1000 kn noć, min 2 noćenja
Nova Godina 1500 kn noć, min 3 noćenja
Blizina rijeke
Blizina NP Plitvička jezera
Vanjski nsmještaj
Parking
Plinski štednjak
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Hladnjak
Kada
Prizemlje:
Soba 1 - bračni krevet
Soba 2 - bračni krevet i krevet za jednu osobu
Kupaonica i wc
Dnevni boravak
Kuhinja i blagovaonica
Dolazak je moguć nakon 14:00 h do 22:00 h
Odlazk je do 10:00 h
Za sve druge mogućnosti molim vas da nas kontaktirate
Dozvoljen je jedan kućni ljubimac
Naplata u slučaju otkazivanja smještaja (postotak ukupne cijene): - 20 ili više dana prije početka/dolaska 10% - 19 -15 dana prije početka/dolaska 25% - 15 -10 dana prije početka/dolaska 40% - 9-7 dana prije početka/dolaska 80% - 7-0 dana prije početka/dolaska 100% - Nedolazak 100%

Pošaljite upit

Zaprimili smo vašu poruku, brzo ćemo vam odgovoriti

Lika travel d.o.o.

Poslovnica LT Kaniža 12
53000 Gospić

+385 98 922 3187

info@posjetiliku.com