Kuća za odmor Lika 124 Baške Oštarije

 

Kuća za odmor Velebit se smjestila na obroncima Velebita, točnije u samom srcu ove veličanstvene planine selu Baške Oštarije. Kuća za odmor Velebit se sastoji od prizemlja u kojem se nalazi kuhinja sa blagovaonom, te soba sa jednim bračnim krevetom i dva kreveta za jednu osobu. Vanjske stepenice vode na prvi kat u kojem se nalazi mala kuhinja, blagovaona i soba sa tri kreveta za jednu osobu, svaka prostorija se nadovezuje jedna na drugu. Pokraj kuće za odmor se nalazi i veliki roštilj koji će upotpuniti vaš doživljaj. Vaš domaćin će vam dati savjet o okolici, ako poželite s njim možete dogovoriti da vam spremi izvornu ličku hranu. Kuća je idealna za planinare i ljubitelje Velebita. Nedaleko od kuće se nalaze brojne planinarske staze poput Kize, Ljubičkog brda, Metle, Sadikovca i brojnih drugih koje čekaju da ih otkrijete. Također u blizini se nalaze ostatci nekadašnjeg stajališta “na Velebnom” koje trenutno nije u funkciji ali sve su naznake da će proraditi ove zime, ali to nije razlog da vi iste obronke ne iskoristite za sanjkanje sa vašim najmlađima.

Ako još niste istražili Velebit ova kuća je savršena za vas, zato nemojte čekati nego “svi u planine, jer tamo nema zime”.


Redovni cjenik: 1000 kn noć, min 2 noćenja
Nova Godina 2300 kn noć min 3 noćenja


Vanjski najmeštaj
Grijanje: peć na drva
Parking
Roštilj
Blizina planinarskih sadržaja
Blizina sanjkališta


Hladnjak
Plinski štednjak
Tv
Tuš


Prizemlje:
kuhinja s blagovaonom
Soba 1 – bračni krevet + dva kreveta za jednu osobu
Prvi kat:
kupaonica i wc
mala kuhinja
blagovaona
Soba 1 – tri kreveta za jednu osobu


Dolazak je moguć nakon 14:00 h do 22:00 h
Odlazk je do 10:00 h
Za sve druge mogućnosti molim vas da nas kontaktirate


Naplata u slučaju otkazivanja smještaja (postotak ukupne cijene): – 30 ili više dana prije početka/dolaska 10% – 19 -15 dana prije početka/dolaska 25% – 15 -10 dana prije početka/dolaska 40% – 9-7 dana prije početka/dolaska 80% – 7-0 dana prije početka/dolaska 100% – Nedolazak 100%

Pošaljite upit
Zaprimili smo vašu poruku, brzo ćemo vam odgovoritiLika travel d.o.o.

Poslovnica LT Kaniža 12
53000 Gospić

+385 98 922 3187

info@posjetiliku.com