Zašto raditi s nama?

Dragi iznajmljivači, ako ste razmišljali o suradnji s nama, dozvolite da Vam se ukratko predstavimo, a za sve detaljnije informacije, ponude ili samo razgovor nam se možete javiti na info@posjetiliku.com  ili ispunite obrazac na kraju ove stranice

Prvo i osnovno – zašto raditi s nama?

Kao što nam je svima jasno turizam je najjača grana hrvatskog gospodarstva, a Lika kao destinacija je cijelo vrijeme kaskala za nekim drugim odredištima u Hrvatskoj. Upravo se iz tog razloga naša agencija, Lika Travel d.o.o. orijentirala prema ovome prirodnom biseru koji ima mnogo toga za ponuditi zainteresiranim putnicima. Fokusirani smo na kvalitetni smještaj na području Like i njenih rubnih dijelova jer smatramo kako su naša „nerazvikana“ mjesta blago u kojemu se krije ispunjenje žudnje za odmorom duše i tijela. Naravno, i tržište buja korisnicima koji traže upravo takav vid odmora, onima kojima su dosadile gužve, buka i paradoksalno, stres pod kojim se nađu kada odu na odmor. Ono što Vam mi možemo ponuditi, bilo da već imate smještaj ili tek razmišljate o bavljenju turizmom je stručno savjetovanje o najboljim opcijama koje će Vam osigurati kvalitetno poslovanje. Naša je snaga u višegodišnjem bavljenju turizmom i činjenici da znamo kako „dišu“ i što žele putnici i turisti koji se odluče za naše smještaje te u tome što smo i sami ljubitelji (i žitelji) Like i prirode te možemo iz vlastitog iskustva gostima preporučiti najbolje sadržaje, izlete, biciklističke, moto i planinarske rute, skrivene lokacije, najbolje domaće proizvode i još mnogo toga. Ukratko naša snaga je u tome što nam ovo nije samo posao. Nama je Lika strast, hobi, razonoda i život i zbog toga možemo gostima ponuditi upravo to – jedinstven doživljaj!

Kako raditi s nama?

A Vama? Vama možemo ponuditi profesionalnost, ali ne sterilnost. Iz razloga koje smo već naveli, naša će objektivnost uvijek biti posuta mrvicama zanosa i žarkom željom da ostvarimo zacrtane ciljeve, a iz dosadašnjeg rada sa iznajmljivačima znamo da su ti ciljevi uvijek obostrani! Možemo Vam ponuditi mogućnost dogovora i razgovora u bilo kojoj fazi i aspektu naše suradnje. Kao što smo već naveli, javite nam se s bilo kakvim upitom ili nedoumicom koju imate. Razgovarat ćemo o najboljim opcijama za Vas, dogovoriti sastanak, pogledati Vaš smještaj, savjetovati kako da uputite goste na sadržaje, pomoći Vam da se povežete s lokalnim proizvođačima i OPG-ovima i/ili ponudite svoje proizvode – dakle, svaki korak je kreiran prema svakom individualnom iznajmljivaču i na to smo, bez lažne skromnosti, izuzetno ponosni i zbog toga su naši, odnosno Vaši, smještaji vrhunske kvalitete. Ukoliko krenemo surađivati, kreirat ćemo za Vas, odnosno predstaviti Vaš smještaj u najboljem mogućem svjetlu jer nam je iskreno stalo do toga da gosti uvide kvalitetu lokalnih turističkih smještaja i odluče se na boravak upravo ovdje, jer…odat ćemo Vam tajnu…svi se uvijek vrate kada ih zarazi šarm Like!

Javite nam se i dovedimo zajedno Liku na jednu novu razinu, kako bi svi uvidjeli ono što mi već znamo – da je raj na Zemlji!